Teamleden

Siebe Buitendijk – fysiotherapeut

Mijn naam is Siebe Buitendijk en ik ben de fysiotherapeut van DriemTiemStrien. Mijn ouders deden jaren mee met DriemTiemStrien en zo ben ik hier ook terechtgekomen. Tijdens de Roparun houd ik mij samen met Kees bezig met de verzorging van de lopers en fietsers. Daarnaast ben ik samen met Remco verantwoordelijk voor de sponsorcommissie. Momenteel krijgt bijna iedereen in zijn of haar omgeving te maken met de ziekte kanker. Ik doe mee omdat ik het heel belangrijk vind dat de palliatieve zorg voor mensen met deze ziekte wordt ondersteund.

Esmee – chauffeur 

Coen – chauffeur

Ik ben Coen den Hartigh. Ik sta springend in het leven. In het dagelijks leven ondernemer. Ik hou van mountainbiken, en auto sport. Zelf rijd ik Rallytruck en Rallycar in een eigen team. Roparun zit me in het bloed. Aankomend jaar ga ik voor het derde jaar mee met DriemTiemStrien. Ook heb ik al ruime ervaring in de Roparun, het wordt mijn 12e keer. Mijn taak is om de volg truck tussen wisselplaats en wisselplaats te besturen en ieder een veilige plek te bieden. Ook steek ik mijn handen uit de mouwen waar ik kan. Zeg maar een stille kracht achter de schermen. Met mijn bijdrage hoop ik om mensen nog kwaliteit in het leven te geven, waar de hoop nagenoeg vervlogen is om nog gezond te kunnen worden. Gezondheid is immers van onschatbare waarde. En je bent al rijk indien je gezond bent

Ysbrand – chauffeur

Femke – loper

Hoi, ik ben de Femke de Vreede, 22 jaar en vijf jaar lid van DriemTiemStrien. Vanaf kleins af aan ben ik opgegroeid met de Roparun door mijn vader. Elk pinksterweekend stond ik langs de kant om het team aan te moedigen. Aankomend pinksterweekend ga ik weer mee als loper, verder ben ik heel het jaar bezig met de social media. Het doel spreekt mij erg aan, omdat vrienden en familie te maken hebben gehad met de ziekte. Daarom zet ik mij graag in voor de Roparun, om op deze wijze mijn steentje bij te dragen.

Rini – loper                 

Mijn naam is Rini Dröge en ik ben loper bij DriemTiemStrien. Via mijn schoonvader ben ik in het team gerold en wordt dit alweer mijn zesde editie.                                                              

Ik ben er trots op dat ik een bijdrage mag leveren aan dit geweldige doel!

Peter – loper    

Hallo, ik ben Peter de Vreede. Sinds 2009 ben ik tiemlid van dit Roparuntiem. Elf keer als loper, één keer chauffeur en aankomend jaar weer als loper samen met mijn drie dochters. Via dit tiem wil ik een bijdrage brengen voor de Roparun. In mijn omgeving heb ik veel met kanker te maken gehad, vandaar dat ik op deze manier een bijdrage kan leveren voor dit goede doel.

Denise – loper                                 

Hoi, ik ben Denise de Vreede, 25 jaar en ondertussen acht jaar lid van DriemTiemStrien. Ik ben opgegroeid in Strijen en woon nu in Oud-Beijerland. De Roparun is er met de paplepel ingegoten; als klein meisje stond ik ieder jaar langs de kant om mijn vader, vrienden en DTS aan te moedigen. Zeven jaar terug kreeg ik de mogelijkheid om zelf mee te doen en heb het eerste jaar de route fietsend afgelegd. Daarna mochten de hardloopschoenen aan en ben ik sindsdien actief als loper. Daarnaast ben ik gedurende het hele jaar druk met de social media en nieuwsbrieven van het team.           

Door het prachtige doel blijf ik gedreven om mij gedurende het hele jaar in te zetten voor de Roparun. Vrienden en familie hebben te maken gehad met de ziekte en daarom ben ik dankbaar dat ik op deze wijze mijn steentje kan bijdrage.

Teunis – loper

Remco – loper          

                                                                                  

Hoi, ik ben Remco, woonachtig in Numansdorp samen met Nathalie. We hebben ieder 2 kinderen. Hobby’s; hardlopen, race fietsen, tennis en skiën. Mijn hardloopmaatje Eelco gaf aan dat er een plekje vrij kwam bij DriemTiemStrien, daar heb ik gelijk op gereageerd. Elk jaar sta ik met Pinksteren de Run aan te moedigen en top dat ik er nu bij zit. En uiteraard als doel zoveel mogelijk geld op te halen!! Ik ben binnen het team actief in de sponsorcommissie. 

 

Eelco – loper                            

                                                    

Hallo, mijn naam is Eelco Dröge. Ik ben 52 jaar en woonachtig in Numansdorp. Ik ben in 2019 bij het DriemTiem terecht gekomen via mijn oudste zoon die toen ook lid was. Ik wil me graag inzetten voor dit goede doel en hierbij ook een sportieve prestatie leveren met een leuk, enthousiast tiem. 

Hans Kramer – Masseur

Carolien – catering              

                                               

Carolien Luijendijk, ben sinds 2016 bij Driemtiemstrien, drie keer als fietser en daarna als catering. Het virus heeft mij gepakt op het moment dat Jeroen, mijn man een jaar eerder meedeed. De spirit die de teams hebben vond ik geweldig, maar nog meer het doel waarvoor. Geld ophalen voor de mensen die in een zwaar en soms uitzichtloos traject zitten, dat iets te verlichten. Daarvoor zet ik mij het hele jaar in met acties.

Petra – catering             

Mag ik mij voorstellen,ik ben Petra Vinke van leeuwen,getrouwd,moeder van 4 dochters en oma van twee prachtige kleinkinderen.Ik ga voor de actste keer met de roparun mee,en ruim 10 jaar actief lid,als cateraar samen met Carolien zorgen wij dat iedereen voorzien wordt van een hapje en een drankje ,dat de bidons gevuld zijn. Hardlopen is niet voor mij weggelegd. Ik ben met de roparun mee gaan doen omdat ik van dichtbij mee maakte dat er twee gezinsleden met jonge kinderen allebei ziek werden. Deze roparun staat voor mij in het teken van het overlijden van mijn neef David ,augustus 2023 op 31 jarige leeftijd.Samen staan we sterk ?

Noa – fietser                      

Hi allemaal, mijn naam is Noa, 23 jaar, en dit jaar ga ik voor het eerst mee met de Roparun als fietser. Jarenlang hoorde ik allerlei verhalen over de RopaRun, en dit jaar ben ik eindelijk ook deel van DriemTiemStrien ?. Ik vind het prachtig om te zien dat de gehele roparun zich inzet voor dit prachtige doel, en ik kijk er naar uit en ik ben dankbaar om mij hier dit jaar ook voor in te kunnen gaan zetten. Ik kijk onwijs uit naar dit weekend en de gehele sfeer daaromheen.

Anne Geert – fietser         

                                               

Hallo, mijn naam is Anne Geert van Driel. Ik heb al zo’n zes keer meegedaan met de Roparun. Door mijn werk als verpleegkundige heb ik in de zorg gezien wat kanker met mensen kan doen. Ook in mijn nabije familie heb ik hiermee te maken gehad. Hoe mooi is het om geld in te zamelen om het leven van mensen met kanker (enigszins) te verlichten! 

Senna – fietser 

Hi allemaal, mijn naam is Senna de Vreede, 20 jaar, en dit jaar heb ik de kans gekregen om voor het eerst mee te doen aan de RoParun bij DrienTiemSrien als fietser. Als kind stond ik al langs de route om mijn vader en DTS aan te moedigen, altijd vol bewondering voor alle deelnemers. Nu mijn drie oudere zussen allemaal vol met passie meedoen aan deze mooie uitdaging, kon ik de kans niet laten liggen om de uitdaging ook aan te gaan.  

Mijn persoonlijke band met dit evenement motiveert mij om mij in te zetten voor dit mooie doel! Ik wil mijn grenzen verleggen en ben vastbesloten om mijn steentje bij te dragen aan de missie van de RoParun. 

Jesse – fietser 

Hallo allemaal! Ik ben Jesse de Vreede, 26 jaar, en ik doe dit jaar voor de tweede keer mee als fietser. Van kinds af aan ben ik verbonden met de RoParun en DriemTiemStrien door mijn vader als teamlid. Als kind vele jaren langs de kant gestaan om aan te moedigen. Vorig jaar werd ik last-minute gevraagd en toen toch echt wel aangestoken voor een vervolg. Een fantastisch weekend met een prachtig goed einddoel om naar toe te werken. Ook dit jaar draag ik graag weer mijn steentje bij!

Wim – fietser 

Mijn naam is Wim Wisse en geboren en getogen in het mooie Spuidorp Oud-Beijerland. De Roparun betekent heel veel voor me. Het is de eerste Roparun dat ik als fietser deelneem. Überhaupt de eerste keer. De mensen kennen mij vooral van Roparun TV waar ik jaren met mijn maatje Ton van der Sluis. Gouden tv-momenten hebben we gemaakt. Televisie met een lach en een traan. Ook met Dreamtiem Strien. 

 Op 15 juni 2022 veranderde mijn leven ineens. Ik werd geveld door een hersenbloeding aan mijn hersenstam. Dat beloofde niet veel goeds voor de (nabije) toekomst. Uiteindelijk ben ik er “goed” mee weggekomen. Vorig jaar ben ik door mijn geweldige vrouw naar Numansdorp gebracht. Daar ontmoette ik Jeroen en Caroline Luyendijk en is het idee geboren om nog één keer met team 110 op pad te gaan.   Ik wil zo een voorbeeld te zijn én een sprankje hoop te bieden. Ik heb er onwijs veel zin in met Driemtiem Strien eenmalig de Roparun te voltooien. Een geweldig team waar ik trots op ben! 

Mark – fietser 

Martin – fietser                

                                                                 

 Mijn naam is Martin, al 14 jaar lid van DTS. Ga dit jaar voor de 12e keer meedoen. De 1e keer meegegaan omdat ik toen ben gevraagd om het hele weekend foto’s te maken. Tijdens dat weekend ingevallen om te fietsen en tot op heden is dat nog steeds het geval. De motivatie om (nog steeds) mee te doen is m.i. eigenlijk geen toelichting voor nodig. Maar zal het toch gaan doen; Het ongelooflijk goede doel (behoeft geen nadere uitleg). Dankbaarheid van de mensen (patiënten) langs de route. De emotie (lachen, huilen, pijn, tanden bijten, vervloeken, bezinning waarom je doet). En niet het belangrijkste maar zeker wel nodig voor de motivatie is de sfeer en gezelligheid met het team zowel met/tijdens de voorbereidingen en tijdens de Roparun. 

 

Milou – fietser           

Hey Roparun familie,                                                                        

Even een korte voorstelronde van mijn kant ? Ik ben Milou Schepen, 37 jaren jong en een van fietsende navigatoren binnen ons mooie Driemtiem Strien! Mijn hobby’s zijn downhillen, alle vormen van wintersport en bovenal teamsporten. Ik ben graag actief in de buitenlucht en hou ervan om uitdagingen aan te gaan.                                       

 

Ervaring met de Roparun? Zeker. Voorgaande edities ben ik zelf tweemaal mee geweest als loopster en laatste drie heb ik het gecombineerd met fietsen. Dus er is zeker wel iets van ervaring en weer helemaal klaar voor het nieuwe avontuur met dit fantastische team! De reden voor mij om mee te doen is om samen met het team veel geld voor de Stichting Roparun op te halen en om alle mensen die met deze shit ziekte te maken hebben een hart onder de riem te steken. Helaas ben ik (naaste) familie verloren aan deze shit ziekte en fiets ik de Roparun dagen en nachten met hun in mijn achterhoofd! 

Samen gaan wij er alles aan doen om een mooi bedrag op te halen, feest te bouwen en de sportieve prestatie te fixen! Bring it on! 

Marilene – teamcaptain en loper                                                                                             

Marilene vd Berg, 55 jaar en sinds 2014 bij het team. De eerste keer dat ik mee mocht met het team, zat ik als reserve loper op de fiets maar daarna als loper verdergegaan. Inmiddels een lopende teamcaptain. Het lopen van een marathon is voor mij wel een heerlijke uitdaging en dit doe ik dan ook meerder keren per jaar. Rotterdam heb ik al een aantal keer gelopen maar ik probeer ook elk jaar wel een buitenlandse marathon te lopen. Zo heb ik in Berlijn, Nice,  Parijs, New York en Chicago mogen lopen en ook meerdere keren aan de start gestaan in Valencia. Maar de Roparun is toch andere koek. 

 

Toen ik in 2013 gevraagd werd door een toenmalig teamlid had ik geen idee wat me te wachten stond. Eerst maar eens verdiepen in wat Roparun nu eigenlijk was, waar het voor stond en in Numansdorp gaan kijken bij het team. De beslissing was al snel genomen… wat een prachtig evenement, wat een mooie uitdaging en wat een gezellig team! En iedereen heeft zijdelings wel te maken gehad met kanker en de effecten hiervan dus met de affiniteit met de doelen zat het ook wel goed. En nu ruim 10 jaar later mag ik naast loper ook teamcaptain zijn van dit gezellige team! Elke editie is weer bijzonder, elke editie weer beladen en vol met emoties maar vooral ook prachtige momenten, die je als herinnering opslaat en nooit meer kwijtraakt. 

Roparun zit in je bloed en ik hoop dat ik dit nog vele jaren mag beleven. 

Jeroen – teamcaptain                 

                                                  

Jeroen Luijendijk, 55 jaar en sinds 2014 bij het team. De jaren ervoor was ik samen met mijn vrouw al fan van dit mooie evenement en volgden we het DriemTiemStrien ook omdat onze buurman Marco destijds teamcaptain was. Jarenlang gingen we trouw kijken op de wisselplek in Numansdorp en een stuk verder op de route zwaaiden we ze de Hoeksche Waard uit bij de Heinenoord tunnel. Door deze buurman werd ik dus in 2014 bij het team gevraagd om als fietser mee te doen met de Roparun. Dat was natuurlijk even spannend maar ook heel leuk om deel te zijn van het team. Ik heb de Roparun 3 jaar gefietst totdat er een deel van het team ging stoppen en ik door mijn interesse in de functie van teamcaptain deze rol ook ging vervullen tot de dag van vandaag. Het blijft een bijzonder mooi evenement en ieder jaar weer een prachtige uitdaging dit te mogen doen. Ik ondervind zelf al vanaf me geboorte wat de ziekte kanker betekent en heeft denk ik iedereen zijdelings wel te maken of te maken gehad met kanker en de effecten hiervan dus daarom had ik geen motivatie nodig voor de doelen van de Roparun. Ieder jaar zet ik me voor de volle 100% in om zoveel mogelijk geld op te halen d.m.v onze acties, donaties etc. Na deze editie hou ik het voor gezien wat betreft het DriemTiemStrien en hoop dat de “nieuwere generatie” binnen ons team dit mooie DriemTiemStrien in stand gaat houden maar daar heb ik het volste vertrouwen in!