Teamleden

Peter de Vreede – loper


Hallo, ik ben Peter de Vreede. Sinds 2009 ben ik tiemlid van dit Roparuntiem. Tien keer als loper, één keer chauffeur en dit jaar weer als loper samen met twee dochters. Via dit tiem wil ik een bijdrage brengen voor de Roparun. In mijn omgeving heb ik veel met kanker te maken gehad, vandaar dat ik op deze manier een bijdrage kan leveren voor dit goede doel.

Krista Versteeg – fietser

Hoi, ik ben Krista, 45 jaar, getrouwd  en moeder van 4 Kids. Dit jaar gaat onze oudste dochter ook mee met de roparun en maakt  de roparun dit jaar voor mij extra speciaal. Deze editie is natuurlijk al bijzonder na 2 jaar corona   en deze keer volledig in Nederland. Ik heb twee keer eerder meegedaan, 1 keer als fietser en 1 keer als loper. Dit jaar mag ik weer mee als fietser. Het weekend met elkaar deze prestatie neerzetten is mooi maar het belangrijkste is het goede doel. Ik ben dankbaar dat ikop deze manier een klein steentje bij mag  dragen voor het mooie doel van de roparun: het waar mogelijk aangenamer maken van het leven van mensen met kanker en hun naasten.

Valerie Dröge – vrijwilliger

Hoi, ik ben Valerie, 54 jaar, woonachtig in Puttershoek, moeder van 3 kinderen. In het verleden was ik al met een Roparunteam meegeweest, maar dat team is opgehouden te bestaan. Door teamcaptain Marilene ben ik in contact gekomen met DriemtiemStrien. De afgelopen jaren heb ik DTS al diverse malen met acties geholpen zonder teamlid te zijn. Toen er (voor Coronatijd) een plekje als fietser vrijkwam heb ik me daarvoor aangemeld. Door een drukke opleiding en conditieverlies door Corona zal ik dit jaar helaas niet meegaan, maar probeer ik wel met zoveel mogelijk acties mee te doen, want ik draag Roparun en mijn Tiem een warm hart toe.

Siebe Buitendijk – fysiotherapeut

Mijn naam is Siebe Buitendijk en ik ben de fysiotherapeut van DriemTiemStrien. Mijn ouders deden jaren mee met DriemTiemStrien en zo ben ik hier ook terechtgekomen. Tijdens de Roparun houd ik mij samen met Kees bezig met de verzorging van de lopers en fietsers. Daarnaast ben ik samen met Remco verantwoordelijk voor de sponsorcommissie. Momenteel krijgt bijna iedereen in zijn of haar omgeving te maken met de ziekte kanker. Ik doe mee omdat ik het heel belangrijk vind dat de palliatieve zorg voor mensen met deze ziekte wordt ondersteund.

Remco den Os – fietser

Remco, 49 jaar, woonachtig in Numansdorp samen met Nathalie. We hebben ieder 2 kinderen.Hobby’s; hardlopen, race fietsen, tennis, skiën. Mijn hardloopmaatje Eelco gaf aan dat er een plekje vrij kwam bij DriemTiemStrien, daar heb ik gelijk op gereageerd. Elk jaar sta ik met Pinksteren de Run aan te moedigen en top dat ik er nu bij zit. En uiteraard als doel zoveel mogelijk geld op te halen!! Ik ben binnen het team actief in de sponsorcommissie.

Martin de Geus – fietser

Al 12 jaar lid van DTS. Ga dit jaar voor de 11e  keer meedoen. De 1e  keer meegegaan omdat ik toen ben gevraagd om het hele weekend foto’s te maken. Tijdens dat weekend ingevallen om te fietsen en tot op heden is dat nog steeds het geval. De motivatie om (nog steeds) mee te doen is m.i. eigenlijk geen toelichting voor nodig. Maar zal het toch gaan doen;

  • Het ongelooflijk goede doel (behoeft geen nadere uitleg).
  • Dankbaarheid van de mensen (patiënten) langs de route.
  • De emotie (lachen, huilen, pijn, tanden bijten, vervloeken, bezinning waarom je doet).
  • En niet het belangrijkste maar zeker wel nodig voor de motivatie is de sfeer en gezelligheid met het team zowel met/tijdens de voorbereidingen en tijdens de Roparun.

Jeroen Luijendijk – teamcaptain

Jeroen Luijendijk 53 jaar en woonachtig in Strijen

Ooit bij het team terecht gekomen door buurman Marco Kamp die toen de teamcaptain was en nog een fietser zocht en sindsdien besmet met het Roparun virus. Ook omdat ik zelf te maken heb gehad en nog steeds met die ziekte waar we het allemaal voor doen blijf ik enorm gemotiveerd. Ik heb de eerste 3 jaar gefietst en toen de functie van Teamcaptain op me genomen en dat doe ik nu alweer zo’n 5 jaar, waarvan de laatste 3 samen met een andere Teamcaptain. Dit jaar ga ik voor de laatste keer mee en hoop dat we een hele mooie Roparun gaan neerzetten met het Tiem. En hoop ook dat het Roparun virus zal blijven bestaan bij het DriemTiemStrien zodat zij zich nog vele jaren kunnen inzetten voor het belangrijke doen waar we alles voor doen 💙

Carolien Luijendijk – cateraar

Carolien Luijendijk,  ben sinds 2016 bij Driemtiemstrien, drie keer als fietser en daarna als catering. Het virus heeft mij gepakt op het moment dat Jeroen, mijn man een jaar eerder meedeed. De spirit die de teams hebben vond ik geweldig, maar nog meer het doel waarvoor. Geld ophalen voor de mensen die in een zwaar en soms uitzichtloos traject zitten, dat iets te verlichten. Daarvoor zet ik mij het hele jaar in met acties.

Kees van der Pligt – masseur

Mijn naam is Kees van der Pligt , ik ben 53 jaar en woonachtig in Strijen. Ik doe dit jaar voor de 10e keer mee. Ik ben bij het team gekomen, doordat er een masseur stopte en mij werd gevraagd of ik als masseur mee wilde gaan. Mijn rol binnen het team is masseur.

Wat is je drive om mee te doen?

Om samen met mede-masseur Siebe ervoor te zorgen dat de lopers weer fit aan de volgende etappe kunnen beginnen. En ook binnen onze familie zijn we in aanraking gekomen met de verschrikkelijke ziekte. Dus is het fijn en dankbaar om mij hiervoor in te zetten. Ik kijk er naar uit om met DriemTiemStrien weer te starten aan Roparun 2022 en vanaf Numansdorp de laatste etappe te gaan fietsen langs al die geweldige mensen die ons staan aan te moedigen richting de Coolsingel.

Anne-Geert van Driel – fietser

Hallo, mijn naam is Anne Geert van Driel. Ik heb al zo’n vijf keer meegedaan met de Roparun. Door mijn werk als verpleegkundige heb ik in de zorg gezien wat kanker met mensen kan doen. Ook in mijn nabije familie heb ik hiermee te maken gehad. Hoe mooi is het om geld in te zamelen om het leven van mensen met kanker (enigszins) te verlichten!

Arne van Aalst – fietser

Hoi, ik ben Arne van Aalst,  57 jaar en bijna 34jaar getrouwd. Wij hebben 2 kinderen en inmiddels 2 kleinkinderen en nummer 3 is onderweg.

Ik heb de Roparun altijd gevolgd maar nooit meegedaan. Tijdens een etentje met Parket Tree, hebben Bram, Sylvia en Petra mij voor het blok gezet om mee te doen. De rest is geschiedenis. Mijn vader maar ook andere mensen in mijn naaste omgeving zijn aan kanker overleden om dan een bijdrage te kunnen leveren aan onderzoek d.m.v. mijn hobby’s hardlopen en fietsen is dan een unieke kans. Ik kijk ernaar uit om deze performance met elkaar te klaren

Denise de Vreede – loper

Hoi,  ik ben Denise de Vreede, 23 jaar en ondertussen zes jaar lid van DriemTiemStrien. Ik ben opgegroeid in Strijen en woon nu in Rotterdam. De Roparun is er met de paplepel ingegoten; als klein meisje stond ik ieder jaar langs de kant om mijn vader, vrienden en DTS aan te moedigen. Zes jaar terug kreeg ik de mogelijkheid om zelf mee te doen en heb het eerste jaar de route fietsend afgelegd. Daarna mochten de hardloopschoenen aan en ben ik sindsdien actief als loper. Daarnaast ben ik gedurende het hele jaar druk met de social media van het team.

Door het prachtige doel blijf ik gedreven om mij gedurende het hele jaar in te zetten voor de Roparun. Vrienden en familie hebben te maken gehad met de ziekte en daarom ben ik dankbaar dat ik op deze wijze mijn steentje kan bijdrage.

Jaimy Versteeg – Fietser

Mijn naam is Jaimy, 20 jaar en sinds een paar jaar aangesloten bij DriemTiem. Via Krista, mijn moeder, ben ik bij dit gezellige team terecht gekomen. Ik vind de Roparun een heel mooi initiatief om mij in te zetten voor het goede doel, om zo als team een steentje bij te dragen!

Eelco Dröge – loper

Hallo, mijn naam is Eelco Dröge. Ik ben 52 jaar en woonachtig in Numansdorp. Ik ben in 2019 bij het DriemTiem terecht gekomen via mijn oudste zoon die toen ook lid was. Ik wil me graag inzetten voor dit goede doel en hierbij ook een sportieve prestatie leveren met een leuk, enthousiast tiem.

Femke de Vreede – loper

Hoi, ik ben de Femke de Vreede, 20 jaar en drie jaar lid van DriemTiemStrien. Vanaf kleins af aan ben ik opgegroeid met de Roparun door mijn vader. Elk pinksterweekend stond ik langs de kant om het team aan te moedigen. Ik ben bij het team gekomen als fietser, maar heb door de corona-omstandigheden nog geen Roparun-weekend mogen ervaren. Aankomend pinksterweekend ga ik mee als loper, verder ben ik heel het jaar bezig met de social media. Het doel spreekt mij erg aan, omdat vrienden en familie te maken hebben gehad met de ziekte. Daarom zet ik mij graag in voor de Roparun, om op deze wijze mijn steentje bij te dragen.

Marilene van den Berg – loper & teamcaptain

Marilene vd Berg, 53 jaar en sinds 2014 bij het team. De eerste keer dat ik mee mocht met het team, zat ik als reserve loper op de fiets maar daarna als loper verdergegaan. Inmiddels een lopende teamcaptain en is mijn partner ook betrokken bij ons team. Samen zijn we actief  als lopers en leggen we gezamenlijk heel wat kmters af. Het lopen van een marathon is voor mij wel een heerlijke uitdaging en dit doe ik dan ook meerder keren per jaar. Rotterdam is wel favoriet en heb ik al meerdere keren gelopen maar ik probeer ook elk jaar wel een buitenlandse marathon te lopen. Zo heb ik Berlijn, Valencia en Nice al een keer mogen lopen en staan New York en Valencia dit jaar nog op de planning. Maar de Roparun is toch andere koek.

Toen ik in 2013 gevraagd werd door een toenmalig teamlid had ik geen idee wat me te wachten stond. Eerst maar eens verdiepen in wat Roparun nu eigenlijk was, waar het voor stond en in Numansdorp gaan kijken bij het team. De beslissing was al snel genomen…..wat een prachtig evenement, wat een mooie uitdaging en wat een gezellig team! En iedereen heeft zijdelings wel te maken gehad met kanker en de effecten hiervan dus met de affiniteit met de doelen zat het ook wel goed. En nu 8 jaar later mag ik naast loper ook teamcaptain zijn van dit gezellige team! Elke editie is weer bijzonder, elke editie weer beladen en vol met emoties maar vooral ook prachtige momenten, die je als herinnering opslaat en nooit meer kwijt raakt.

Roparun zit in je bloed en ik hoop dat ik dit nog vele jaren mag beleven.

Teunis Andeweg – loper

Ik ben Teunis Andeweg. 45 jaar oud en ik kom uit Strijen.

Deze ROPArun wordt mijn 7e keer als loper. Bij mijn eerste ROPArun was ik gevraagd door een kennis en leek het mij een sportieve uitdaging. Inmiddels ben ik ook enkele dierbare verloren aan die vreselijke ziekte en is mijn motivatie vooral om iets bij te kunnen dragen aan het mooie doel van de ROPArun.

Ysbrand Louter – loper

Hallo Allemaal,

Ik zal mezelf even voorstellen mijn naam is Ysbrand Louter 54 jaar en wonende in Nieuw Beijerland. Zoals het er nu naar uitziet ga ik dit jaar voor de 12e keer mee met de Roparun als loper. Na 10 jaar in een ander team te hebben gezeten ben ik via mijn partner bij DriemTiemStrien terecht gekomen en moet zeggen dat bevalt prima. Het hele jaar zijn we vrij actief met het organiseren en uitvoeren van acties om geld binnen te halen zodat we naar de Roparun een mooi bedrag kunnen overmaken waarmee dan weer goede doelen ondersteund kunnen worden. Dit jaar zal het er wat anders aan toegaan dan als we gewend waren. We blijven in Nederland en komen niet als andere jaren vanuit Parijs. Ik ben zelf erg benieuwd hoe dit zal gaan. Zeker omdat we in België een aantal plaatsen doorkruisten waar het altijd heel gezellig was ben ik erg benieuwd hoe plaatsen in Nederland dit op gaan pakken als e midden in de nacht ineens 200 teams door hun stad rennen.
Wat voor mijzelf best een bijzondere gebeurtenis is deze run is dat mijn oude ploegmaatje van mijn vorige team Coen Den Hartigh met ons meegaat. Coen is eigenaar van een rally team heeft een racetruck waarmee hij wedstrijden rijdt en is in het bezit van een vrachtwagen waar we in kunnen slapen en onze catering eten kan maken. Kortom van alle gemakken voorzien en het is een prachtige imposante verschijning waar wij allemaal best trots op zijn dat wij daarmee op stap kunnen.
Op dit moment is het nog 20 dagen tot de Roparun. Ik heb nog diverse wedstrijden op het programma staan waaronder zondag 22 mei een halve marathon, dus moet het wat betreft uithoudingsvermogen in het pinksterweekend wel goed zitten. Nou hoop dat ik door dit schrijven een klein beetje mijn kant van het gebeuren heb kunnen laten zien.

Groet Ysbrand

Milou Schepen – fietser

Hey Roparun familie,

Even een korte voorstelronde van mijn kant 😉 Ik ben Milou Schepen, 34 jaren jong en een frisse nieuwe fietster binnen Driemtiem Strien! Mijn hobby’s zijn voetbal, wintersport, fitness en teamsporten. Ik ben graag actief in de buitenlucht en hou ervan om uitdagingen aan te gaan.
Ervaring met de Roparun? Zeker. Voorgaande edities ben ik zelf tweemaal mee geweest als loopster en laatste twee keer heb ik het gecombineerd met fietsen. Dus er is zeker wel iets van ervaring en weer helemaal klaar voor het nieuwe avontuur met dit fantastische team! De reden voor mij om mee te doen is om samen met het team veel geld voor de Stichting Roparun op te halen en om alle mensen die met deze shit ziekte te maken hebben een hart onder de riem te steken. Helaas ben ik (naaste) familie verloren aan deze shit ziekte en loop ik de Roparun dagen en nachten met hun in mijn achterhoofd!
Samen gaan wij er alles aan doen om een mooi bedrag op te halen, feest te bouwen en de sportieve prestatie te fixen! Bring it on! 💪
Sasha Kooijman – loper
Hoi, ik ben Sasha Kooijman, nieuw teamlid maar dit is mijn 4e editie Roparun. Ik ga wederom mijn uiterste best doen om als loper de mooie en unieke route door Nederland te gaan volbrengen.
Mijn allereerste Roparun was een half jaar na het overlijden van mijn moeder. Kanker is meedogenloos en het is verschrikkelijk om dat van zo dichtbij mee te maken. Daarom zet ik me in voor dit prachtige doel, om patiënten en hun dierbaren te kunnen steunen.
Arie ’t Hooft – fietser

Hoi ik ben Arie ik ben 49 jaar en ga voor het eerst mee met driemtiemstrien als fietser/reserve loper.

Na een oproep van het team heb ik gereageerd dat ik me daar wel voor zou willen inzetten en zo geschiedde.

De Roparun is een mooi prestatie evenement wat helaas hard nodig is. Dat laat zien dat er mensen gezamenlijk grootse dingen kunnen doen voor een goed doel. Ik heb net als eigenlijk iedereen familie en vrienden verloren en de lijdensweg van dichtbij meegemaakt. Wat mij vooral bij staat is de machteloosheid die ik voelde. De oneerlijke strijd die uiteindelijk verloren gaat worden. Het motto van de Roparun wordt dan heel duidelijk, dat extra tijd het belangrijkste is.

Petra Vinke – cateraar

Mag ik mij voorstellen,ik ben Petra Vinke van leeuwen,getrouwd. Ik ga voor de zesde keer met de roparun mee,als cateraar samen met Carolien zorgen wij dat iedereen voorzien wordt van een hapje en een drankje dat de bidons gevuld zijn. Hardlopen is niet voor mij weggelegd. Ik ben met de roparun mee gaan doen omdat ik van dichtbij mee maakte dat er twee gezinsleden met jonge kinderen allebei ziek werden. Wat er dan allemaal bij komt kijken daar heb je vooraf geen weet van. Gelukkig is dit allemaal goed gekomen.
Samen staan we sterk 💪

Coen den Hartigh – Chauffeur 

Ik ben Coen den Hartigh. 48 jaar jong. En sta springend in het leven. In het dagelijks leven ondernemer. Ik hou van mountainbiken, en auto sport. Zelf rijd ik Rallytruck en Rallycar in een eigen team. Roparun zit me in het bloed.

Nu voor het eerst mee met DreamTeamStrien, maar heb zelf al ruime ervaring in de Roparun. Dit jaar voor de 10e keer. Mijn taak is om de volg truck tussen wisselplaats en wisselplaats te besturen en ieder een veilige plek te bieden. Ook steek ik mijn handen uit de mouwen waar ik kan. Zeg maar een stille kracht achter de schermen. Met mijn bijdrage hoop ik om mensen nog kwaliteit in het leven te geven, waar de hoop nagenoeg vervlogen is om nog gezond te kunnen worden. Gezondheid is immers van onschatbare waarde. En je bent al rijk indien je gezond bent